3 Mayıs 2016 Salı

Gecikmiş görünse de tam zamanında; Kryon yeni yıl mesajı, Yolun Sonu, 12-13 Aralık 2015, San Rafael California

Ben manyetik hizmetten KRYON,

Rahatlamış bir halde burada dinleyenler; insanlığın çok fazla soruları var. Hayatları hakkında, neler olup bittiği hakkında, enerji hakkında, haksızlık hakkında. Bu, 2015’de yayınlanacak son kanal mesajıdır. O nedenle bunun bir mesaj olmasını istiyorum. Sadece burada dinleyenler için değil. Burada ve daha sonra dinleyecekler için, tüm ruhlar için bir yılsonu mesajı. Size yazmanız için bir liste verebilirdim ama bunu, daha çok, hissetmenizi istiyorum. Entelektüel veya politik bir liste vermeyeceğim.

Sizlerden ilk istediğim şey, bu odada yalnız olmadığınızı anlamanızdır; tüm eski ruhlar bu odada, açıklayamayacağımız müşfik –hayırsever- bir enerji var. Burada, sizin kim olduğunuzu bilen çok güzel bir enerji var. Bu, yaratıcı kaynağın, istediğiniz ismi verebileceğiniz enerjilerindendir. Yaratıcı ya da Tanrı adını verebilirsiniz. O, her şeyden çok daha büyüktür. Bir kısmınız bunu hayatlarında daha önce hissetmiştir, bazılarınızsa bunu hiç hissetmemişsinizdir. Bu ebeveyn enerjisi gibi değil, bir kardeş gibi sizi koruyan, yardım eden, sizin parçanız olan müşfik bir enerjidir. Buradaki parçanın size vereceği tek bir şey var, o da buradaki varlığınızın “kusursuz” olduğunu bilmenin huzuru.

Bu nasıl olabilir diyenler olacaktır, ben bunu sonradan dinliyorum derler. Tekrar söyleyeyim,  üç boyutlu düşüncedekiler, zamanın ve mekânın önemli olduğunu söyleyebilirler. Sizin zamanınızda olmayan bir enerjiye kanalize olmanın, o frekansa bağlanmanın imkânsız olduğunu sanırsınız. Ama yapabilirsiniz.  Sizler, bizi daha sonra dinleyenler, sesimi duyanlar ve evet diyenler buradaymış gibi hissediyorsunuz değil mi?

Siz düşündüğünüzden fazlasınız. Birçoğunuz kendini boşuna didinmiş, bıkmış, sinirli hissediyor. Çünkü bu değişim size böyle hissettiriyor. Sorduğunuz sorular iyidir. Çok iyidir. Bıkmış olmanız bu toplumda bazı şeyleri değiştirmeye çalışan bireylerin geldiği ortak histir. Siz eski ruhlar siz hepiniz futuristsiniz –gelecek enerjisindesiniz-. Bu yükseliş sırasında sürekli sorular sormaktan yoruldunuz.

Şimdi iyi niyetliler, barış isteyenler, sizler, beni dinleyin, burada olmanız kaza eseri değil, bunun bir nedeni var.  Bazıları eski enerjide kalmış ama bunu sorgulayıp yorulan sizler, futuristsiniz.

Hayal edin gelecekte mimarî planlar nasıl olabilir, gezegen nasıl olabilir. Siz bunu hayal ederken bu güzel, bunu biliyorum, bu tamam, bu da iyi dersiniz. Kendi elektriğini, suyunu ekolojik olarak üreten bir bina, her şeyi olan, hakkaniyet ilkelerine uygun. Gaya’nın sizleri, insanlığı böyle binalarda yaşadığınız için nasıl onurlandıracağını bir düşünün. Şimdi de etrafınızdaki eski mimari planlara odaklanıp bakın, bunlar sizi sinirlendiriyor, yoruyor değil mi? Yanlış yapıyorlar, bu adil değil, içindeki insanlar için de bu yanlış, bu binaları inşa edenler için de yanlış. Yanlış yapıyorlar. Ama sizde geleceğin planı mevcut, peki ne yapacaksınız? Bıkkın, sinirli bir futurist, bu sizin akaşanızda var. Siz aniden daha iyi olanı görüyorsunuz. Bu yüzden buradasınız. Bu sizin doğanızda var ve sizi yoran da bu. Eski binalar, yeni binalar diye binaları etiketleyebilirsiniz.

Ne yapacağınızı size söyleyeyim mi? Ben sizin önünüzdeki mavikopyaya, yani orijinal baskıya odaklanmanızı istiyorum. Bu nedenle buradasınız. Belki bu mavikopya sizin hayalinizde henüz var olmamış halde. O zaman gelecekteki bir gökdelenin ilk basamağına odaklanın. Sadece materyaline, sadece sizin gibi olan başka zihinlerdeki en iyi kolektif fikirlere. Tanrı seviyesinde anlayış. Üst derecede, yaratıcı derecede yoğunlaşın, sadece bir saniye için. O zaman bıkkınlığınız yok olacak. Gözleriniz ne için doğduysanız ona çevrilmiş olarak yaşayın. Olmasını istediğiniz mavikopyaya odaklanın. Bu metaforik değil mi? Önünüzde bir mavikopya yok ama siz gezegeni işletmek için en iyi yolları, her şeyin en iyi nasıl yapılacağını görebiliyorsunuz, sanki tüm toplumda üst bir bilinç olmuş gibi. Bu sizin karmanız. Ülkenizde istediğiniz gibi bir hükümet yaratmak. Bu yaratıcının işi değil, sizin göreviniz.

Sizin şu anda edindiğiniz bilinç/farkındalık o kadar yüksektir ki istediğiniz her şeyi mükemmel şekilde düzenleyecek durumdadır. O zaman siz “yeni sistem” haline geleceksiniz. Kimseyle çatışmanız gerekmez. Eski olanı durdurmaya çalışmayın. Çıkın ve yeni olanı inşa edin. Onlara gösterin ki herkes waw! desin; biz de senin gibi yapacağız desin. Şimdi siz oturup, ben sadece bir insanım, inşaatçı değil, onu yapamam, bunu beceremem diyebilirsiniz. O zaman size farkındalık/bilincin neler yapabileceğinden söz edeyim. O etrafınızdaki araziyi etkiler, etrafınızdaki insanları etkiler. Siz önce mimarî planın ilk basamağını düşünmeye başlayın, etrafınızdaki mimarlar, inşaatçılar nasıl etkileniyorlar görün. Yorulduğunuz, değiştirmek için savaştığınız için değil, yeni bir paradigma var olduğu için, siz sadece yoğunlaşıp bu yerin daha iyi bir hale gelmesini hayal ettiğiniz için değişecek. Bunu görüp rahatlayıp etrafınızda sizin gibi düşünenlere bakınacaksınız.

Sevgililer bu eskisinden farklıdır. Sizler bazı şeyler değiştirdiniz, ülkenizde bazı şeyler değişti, özgür düşünce ortaya çıktı. Size baktılar ve değiştiler. Ve bu, bu şekilde çalıştı. Siz bıkkın düşmeyecek kadar harika bir yerdesiniz. Sevgililer geleceği gösterin, binayı inşa edin. Bu mesajda sizler destekleniyorsunuz. Bunu size daha kaç kere söylemem gerekiyor?  Sizler kaç kere eski fikirlerle çatıştınız, savaştınız, ailenizle, Dünya ile çatıştınız. Artık öyle değil, yapacağınız şeyi söyleyince insanlar bu iyi bir fikir, senin dediğin gibi yapalım diyecekler. Ve gidip bize katılacak başkalarını da bulalım diyecekler.

Sizler birçok defa beğenmediğiniz şeyler hakkında şikâyet edip söylendiniz, yoruldunuz. Yorgunluk, hiçbir şey inşa etmez. Anturaj –maiyet- burada, onu ne olarak adlandırırsanız adlandırın. Ben şimdi buradaki enerjiyi hissetmenizi istiyorum, gerçeği. Sizin kim olduğunuzu bilen o hayırsever enerjiyi. Ben enerjinin yoğunluğunu hissetmenizi istiyorum. Onu sevgi olarak adlandırın. Onu takdir olarak adlandırın. Gülümseme enerjisi olarak adlandırın. O sizi zorlayan, size baskı yapan bir enerji değildir. Kollarımda dinlen ve rahatla diyen bir enerjidir bu. Kendini iyi hisset, doğru yerde ve doğru zamandasın. Yıllarca, yıllarca devam eden savaşlar sonunda siz kazanabileceksiniz. Sonunda…

Küçük bir zaman diliminde mimari bir ana yapının, birinci katını inşa etmek; bunu “Dünyada Barış” olarak adlandırın. Siz yavaş yavaş birinci basamağı inşa ederek başlayın, yavaş yavaş eşzamanlılıkla ihtiyacınız olan şeyler parçalar, insanlar size gelecek, sizi bulacaktır.

Bu yeni bir paradigma, bu yeni bir tepki verme yolu, bu üstatlık, bu olgunluk. Siz hiç evrenin yaratıcısının sizi tanıdığını düşünüyor musunuz? Evet sevgililer, evrenin yaratıcısının gözü sizin üzerinizde. Siz bu galakside şu anda biliniyorsunuz. Ben bu gezegende olan her şeye bakmanızı istiyorum. Bir  değişim var, insanlar uyanıyor ve uygun olmayan şeyleri düzeltiyor. Teneke kutuları açıyorsunuz içinden çirkin şeyler çıkıyor. O çirkin şeyleri görenler, onların değişmesini istiyor ve şikâyetçi oluyorlar. Ama çirkin şeyler bitmiyor, gene görünüyor. Kutular soğuk ve toplumunuzun her katmanında var. Yavaşça doğruluk/dürüstlük/bütünlük için talepte bulunabilirsiniz.

Politikacılar yakın bir gelecekte, sizlerin, onların ne yaptığını izlediğinizi bilince, seçilemeyeceklerini anlayacaklar. Öyle bir zaman gelecek ki, öyle bir sistem olacak ki ve sizler onların ne yaptığını gözleyeceksiniz ve onlar da bunu bilecekler. İzlendikleri için de tüm davranışlarını düzenleyecek, temizleyecekler.

Yolunu bilmiyorum ama yeni teknolojilerle izleyeceksiniz. Şu an siz de bilmiyorsunuz. 25 yıl önce ne olduğunu bilmediğiniz sosyal ağdan -network- söz etmiştik. Ve onu size açıklamaya çabalamıştım. Yapamamıştım. Beş adım öndeki bir şeyi açıklamak; elinizde 1 numara, 2 numara, 3 numara yoksa 4 numarada işleyen bir sistemi anlayamazsınız. 4 numaradaki sistemin işleyişi size tüm liderlerin neler yaptığını izlemenizi sağlayacak. Gün gelecek doğruluk onurlu bir hale gelecek, siz onunla övüneceksiniz, onlar övünecekler. Saklamanın, saklanmanın ne kadar çirkin bir yol olduğu ortaya dökülecek. Tarih bunu gösterecek. Burada yeni yönteme geçilen bir sayfa açılacak. Yeni mecralar yardıma geliyor.

Birleşik Devletler’de bu yapılar var. Onlar açıkta, bilinir değiller. Bu demektir ki, bu tür yapıların denendiği başka ülkeler de olacaktır. Buna hazır olun. Mevcut yapılar belki şu anki hallerinden utanacaklar, çünkü yenileri daha da iyi olarak ortaya çıkacak. Buna hazır olmanızı istiyorum. Beklenmedik paradigmalar var. Kutuyu çok sıkı kapatmayın. Bir şeyler olacak. Bilin ki o şey olacak. O şeyler olacak ve bir binanın birinci katı gibi başlayacak. Bıkkın olmayın. Barış içinde kalın, doğru yerde ve doğru zamanda olduğunuzu bilin ve doğru nedenler için doğru şeyler düşünün. Sizlere artık karşı çıkılmayacak, bastırılmayacaksınız ve parmakla gösterilmeyeceksiniz, sen sıra dışısın, çılgın, deli, aklını kaçırmış denmeyecek artık sana. İnsanlar artık senin söylediklerindeki anlamı görecekler, anlayacaklar.

Size gene söylüyorum, futuristik bakış açısı veriyorum. Çünkü bir de sizin futuristik akaşınız daha iyi fikirler için uyanıyor. Sizler gezegenin “yol göstericileri”siniz. Gezegenin bilgeliği, eski ruhlar, sizler olmasını beklediğiniz şeysiniz. Güzel haber. Bu çok güzel haber. Ama bunu nasıl ele geçireceksiniz? Eskiden beri böyle yapılır. Hep bu şekilde işler, bu işler geçmişte de böyleydi. Bu eski sizsiniz kutudaki ve siz o kutuyu kapattınız. Şimdi yeni bir kutu var. Bunun yanları, dibi ya da üstü yok. Bu sizin ihtiyaç duyduğunuzda içine girebileceğiniz kutu. Sınırsız düşünce! Bir şeyler yapmanın ve bunlar için yardım bulmanın yolu. Bıkkınlık değil.

2016 geliyor, numerolojide bu dokuzdur. Dünya’da olan bir şeylerin tamamlanması ve bir yerlerde beklenmedik şeylerin, vahiy/ilham/esinin açığa çıkması. Şok edici bir açığa çıkışla karşılaştığınızda direnmeyin ve onu yapanı suçlamayın, cezalandırmayın. Yeniliğe uygun şeyler inşa edin. Farkı görebiliyor musunuz? Enerjinizi nereye harcayacaksınız? Hataların üzerine inşaat mı yapacaksınız ya da kurtulacak mısınız onlardan? Bu yeni paradigmanın bir parçasıdır. Cezalandırmaya odaklanmayı bir yana bırakıp ileri doğru yürümelisin. Bu, enerjinin nereye harcanması konusunda yeni bir fikirdir. Eğer siz nelerde hata olduğunu fark ederseniz bu, geleceğe doğru hızla bir geçiş olur. Gezegende kötü bir şeyler olduğunda, medyada onu gördüğünüzde, o döner durur. Yarın başka bir benzer kötü haber duyarsınız. Öbür gün başka bir kötü haber duyarsınız. O olay döner durur ve yüzlerce kez daha olur. Bilinçli olmak bunu yok eder, bundan söz ediyorum. İlerlemek, daha güzel olanı görmek, ne olması gerektiğini söylemek!

Sevgililer sizler, “yol göstericiler”siniz. Ve sizler yardım alıyorsunuz. Şu anda anturajın nasıl yanınızda olduğunu hissetmenizi istiyorum. Ben şu anda sizin doğru yerde, doğru zamanda olduğunuzu hissetmenizi istiyorum. Hepinizin farklı yolları var, her birinizin. Biz bunu biliyoruz. Sizlerde, içinizde yaratıcının, Tanrı’nın parçası var. Bu gezegene gelen üstatların dediği gibi içinizdeki olgun ve barışçı yanı bulun. Onlar öfkeyle davranmadılar. Onun yerine yardımsever ve güzel davrandılar. Zamanla sizin ışığınız gezegene yayılacak ve barışçıl yanınız gezegene huzur yayacak. Doğru. Hiç olmadığı kadar çok insan bunun için hazır. Bu odadakilere söylüyorum; mesaj budur! Zaman değişiyor, karanlık ve aydınlık savaşını ışık kazanıyor. Bu nedenle ışık işçisi, senin, her zamankinden çok daha farklı olman gerekiyor.

Sizleri destekleyecek finans kaynakları bulacaksınız. Ve eski enerjidekilerin bunun için para bulamazsın demelerini umursamadan. Eskiden kötü şeyleri destekleyen para artık onları destekleyemeyecek, çünkü siz onların üzerine ışık tuttunuz, açığa çıktılar. Bu, ekonomide değişim yaratacak. Tamamlanma, dürüstlük. Değişen bir gezegen için bu bir anlam yaratacak. Sizin için sürpriz olacak bir şey geliyor, sıkı durun. Her şey iyi olacak.

İsyanlar olacak. Görmezden gelin, geçip gidin. Karanlık taraf siz onu itekledikçe, savaştıkça güçlenir. Bu yapılmamalı. Ama sevgililer bu olacak, sıkı durun. Sizin ışığınıza daha çok ihtiyacımız olacak. Ne geliyor biliyorum. Savaş yolda ama onu siz kazanacaksınız. Sizin durup ışık olmanız, ışık tutmanız gerekiyor. Yaratıcı sizi destekliyor, bizler de destekliyoruz. Daha niceleri var destek olacak, size gelecek şok ve sürprizler var. İşte budur gelecek, budur mesaj. Ben sizden farklı düşünmenizi istiyorum. Sizden söylediklerimin kanıtlarına bakmanızı istiyorum. Bazı şeyleri farklı yapmanız birçok şeyi değiştirecek. Bu gerçek ve bu oluyor. Ve bunun ezoterik olması gerekmiyor.

Yeni Dünya’ya hoşgeldiniz!


Çeviri: Şifacı, eğitmen Filiz Baştüzel

Hiç yorum yok: